Motionscenter København

 

 

Motionscentret er åbent døgnet rundt. Hvis du er ansat i en virksomhed med en jernbanerelateret opgave, kan du, din ægtefælle/samlever og børn fra 15 år, blive indmeldt. Det koster 100 kr. om måneden for hvert medlem, derudover et medlemskab af Jernbanefritid (20 kr. pr. måned). Ved indmeldelse betales 200 kr. i depositum - for nøgle/adgangskort, hvis du ikke allerede har et kort til Københavns Hovedbanegård, vil dette blive udleveret sammen med nøglen.

Motionscenteret er også med i aftalen om DSB betalt motion. 


Du kan få mere at vide om Jernbanefritid samt motionscenter København ved kontakt til Motionscenter København, se i kolonnen til højre


Træning m. instruktør Tidspunkt Lokale
Rowbic Tirsdage 15.00 - 16.15
Motionslokale, øverste kælder

     
Cirkeltræning Torsdage 15.00 - 16.00
Motionslokale, øverste kælder

     
Fysioterapeut tilstede Torsdage 13.00 - 15.00
Motionslokale, nederste kælder

 I forbindelse med sommeren er der ingen instruktører i perioden uge 27 til uge 32.

 


 

*Hvis du gerne vil have en individuel slankekonsultation og få udarbejdet dit helt eget slankeforløb eller plan for at holde vægten og spise sundt, kan du booke en tid i mappen i centeret. Ved konsultationen vil du blandt andet få udregnet dit energibehov, samt få grundig sundhedsmæssig rådgivning, hvis det skulle have din interesse, Centeret vil altid stå til rådighed for dig og din familie, hvis du skulle ønske vores hjælp med enten vægten eller styrken af dit helbred! J

  • Fitness / styrketræning

– Her vil fitnessinstruktøren være til stede i centret, så du kan få gode råd om træning. Du kan også skrive dig på en tid i mappen i centret, så du kan få udarbejdet dit helt eget træningsprogram eller frisket op på det gamle.

  • Rowbic

– Effektiv konditionstræning, som foregår på romaskiner. Ro træningen foregår til musik og kommandoer fra træneren, og du får brugt hele kroppen. Træningen suppleres med øvelser for f.eks. ryg og mave.

  • Cirkeltræning

 – Her vil fitnessinstruktøren også være til stede i centret, så du kan få gode råd om træningen der skal udføres. Du kan også skrive dig på en tid i mappen der er lige uden for lokalet i centret, hvor du kan komme og deltage sammen med alle dem der er på holdet eller bare få frisket op på det gamle.

 

Kontortid i Motionscenteret

Motionscenter København
Bernstoffsgade 16, 1577 København V,
Kan kontaktes tirsdag og torsdag kl. 12.00-16.00 på tlf. 2468 5684 
eller ved personligt fremmøde.