Jernbanemesterskab i Golf

Begivenhed.: Jernbanefritids Jernbanemesterskaber.

Sted.: Royal Oak, Golfvej 2 , Jels, 6630 Rødding

Dato / Tid.: 07/09/2019 - Teetime kl 10:00

Deltagere: Jernbaneansatte eller tidligere jernbaneansatte ved en jernbanereleateret virksomhed, som er gyldigt medlem af Jernbanefritid. Ægtefæller, samlevere og deres børn er også at regne som jernbaneansatte. Spillere som ikke er medlemmer af Jernbanefritid, skal tilmeldes senest på stævnedagen. Yderligere kræves der gyldigt medlemskab af Dansk Golf Union.

Tilmelding.: Seneste tilmelding d. 28.08.2019 Tilmeldingen skal indeholde: Navn og adresse, fødselsdag og år, samt Hcp og DGU nummer. Tilmeldingen foregår foreningsvis og skal sendes til matchledelsen umiddelbart efter tilmeldingsfristen.

Startgebyr.: Deltagerprisen er 350,-kr som indbetales foreningsvis til Liv A Christensen, Birkevej 42, Næsby Strand, 4200 Slagelse senest på stævnedagen.

Handicapgrænse.: Der er ingen øvre Hcp grænse, men ingen kan spille med et højere Hcp end 36.

Matchform.: Jernbanemesterskaberne (JM) spilles for både damer og herrer som en Brutto-Slagspilsturnering. Alle kan deltage i JM dog kræves det at der noteres en bruttoscore på alle huller.

Sideløbende med JM spilles der i følgende rækker:

Dame A og Herre A spiller Netto-Slagspilsturnering. ( Hcp<= 17,5 ) Dame B og Herre B spiller Stableford-turnering. ( Hcp > 17,5 )

Matchledelsen kan sammenlægge rækker ved for få spillere i en række.

Caddie.: Brug af caddie er ikke tilladt.

Regler.: Royal & Ancient golfregler samt DGU's regelsæt.

Afgørelse.: Afgørelse ved resultatlighed er jvf Jernbanefritids retningslinjer.

Jernbanemester.: Vinderen af JM får en vandrepokal hvor Jernbanemesterens navn indgraveres. Ved efterfølgende JM returneres vandrepokalen til Jernbanefritid og spilleren får en personlig pokal med indgravering.

Præmier.: Der spilles om præmier i alle rækker.

Der vil efter matchen være fælles præmieoverrækkelse.

Kvalifikation.: I forbindelse med årets Forårsmatch og Jernbanemesterskaber, spilles der kvalifikation til Mini Group USIC. Der skal udtages 2 damer og 4 herrer. De spillere (2 damer og 4 herrer), der samlet over de nævnte matcher har de laveste brutto-slagspilscore, og som opfylder Jernbanefritids overordnede krav udtages.

Ved evt. resultatlighed udtages spillerne efter Jernbanefritids retningslinjer.

N.B.: Vi har lavet en aftale med Royal Oak om en frokostbuffet i forlængelse af vores match for kun 100.- kr. pr person. Derfor tee'er vi ud i en gunstart så vi alle kommer nogenlunde samlet ind. Tilmelding til denne frokostbuffet sker uden om den sædvanlige tilmelding til matchen og skal betales til Søren Gade på MobilePay 3114 7595. Tilmeldingen er bindende efter sidste tilmelding og skal være tilmeldt OG betalt senest den 28 aug 2019. Når du har tilmeldt dig på golf@jernbanefritid.dk modtager du en bekræftelsesmail fra mig. Frokostbuffeten serveres efter præmieoverrækkelsen.

Matchledelse.: Søren Gade, Møllevænget 7H, 7140 Stouby - Tlf: 3114 7595 - Mail: nsg@kalhaveby.dk