Indbydelse til Jernbanemesterskab i Futsal

Arrangement: Jernbanemesterskab Futsal, i Nyborghallerne.

Tid: lørdag den 9.marts 2019.

Sted: Nyborghallerne Halvej 5800 Nyborg
Deltagere: Medlemmer af Jernbanefritid tilmelder sig gennem klub/forening under Jernbanefritid eller enkeltmedlemmer tilmelder sig direkte til afdelingslederen. (Ved tilmelding skal oplyses navn og fødselsdato.)
Disciplin/kategori: Futsal kampene afvikles som indendørsfodbold på en bane uden bander. 5 spillere på hvert hold, hvoraf den ene skal være målmand, plus indtil 5 udskiftningspilere. Ingen aldersinddeling. Det forventes at spille alle imod alle, alt efter tilmeldingen.

Startgebyr: Da stævnet er en del af fællesstævnet opkræves der ikke startgebyr. (Ved udeblivelse vil der blive opkrævet 240.-kr)
Tilmelding: Skal være afdelingslederen i hænde senest fredag den 22.februar 2019.
På mail, tka@jernbanefritid.dk Der tilsendes en kvittering på modtagelse.

Programmet udsendes pr. mail, til klubben eller kontaktpersonen.

Præmier: Der uddeles holdpokaler samt vandrepokal til vinderne.

Forplejning: Cafeteriaet er åbent. Der arbejdes på en ”Fællesstævne Buffet”, til en billig penge. Bemærkninger: Der spilles efter DFIF’s regler for afholdelse af futsal stævner. http://www.firmaidraet.dk/media/264368/futsal_regler_09_10.pdf med enkelte rettelser ifølge Jernbanefritid´s håndbog, for fodboldafdelingen.
Skulle der alligevel være spørgsmål til denne invitation eller andre ting som har med fodboldafdelingen at gøre, er i velkommen til at rette henvendelse på enten telefon eller mail og så vil jeg svare efter bedste evne.

Afdelingsleder. Tony Kim Andersen fodbold@jernbanefritid.dk tlf. 40 53 96 37