Jernbanemesterskab i Futsal

Arrangement: Jernbanemesterskab Futsal, i Nyborghallerne.   
 
Tid:  lørdag den 7.marts 2020.
 
Sted:  Nyborghallerne   Halvej   5800 Nyborg    

Deltagere: Medlemmer af Jernbanefritid tilmelder sig gennem klub/forening under Jernbanefritid eller enkeltmedlemmer tilmelder sig direkte til afdelingslederen. (Ved tilmelding skal oplyses navn og fødselsdato.)

Disciplin/kategori: Futsal kampene afvikles som indendørsfodbold på en bane uden bander. 5 spillere på hvert hold, hvoraf den ene skal være målmand, plus indtil 5 udskiftningsspilere. Ingen aldersinddeling. Det forventes at spille alle imod alle, alt efter tilmeldingen.
 
Startgebyr:  Da stævnet er en del af fællesstævnet, opkræves der ikke startgebyr.  (Ved udeblivelse vil der blive opkrævet 240.-kr) 

Tilmelding: Skal være afdelingslederen i hænde senest fredag den 21.februar 2020.  På mail,  tka@jernbanefritid.dk  Der tilsendes en kvittering på modtagelse.
 
 Programmet udsendes pr. mail, til klubben eller kontaktpersonen.
 
Præmier: Der uddeles holdpokaler samt vandrepokal til vinderne.
 
Forplejning: Cafeteriaet er åbent.  Der arbejdes på en ”Fællesstævne Buffet”, til en billig penge.   

Bemærkninger:  Der spilles efter DFIF’s regler for afholdelse af futsal stævner. http://www.firmaidraet.dk/media/264368/futsal_regler_09_10.pdf  med enkelte rettelser ifølge Jernbanefritid´s håndbog, for fodboldafdelingen.  
Skulle der alligevel være spørgsmål til denne invitation eller andre ting som har med fodboldafdelingen at gøre, er i velkommen til at rette henvendelse på enten telefon eller mail og så vil jeg svare efter bedste evne.    

Afdelingsleder.  Tony Kim Andersen  fodbold@jernbanefritid.dk   tlf. 40 53 96 37