Invitation til hyggelig lørdag med billardstævne og evt. aftenfest

Billardafdelingen inviterer til hyggelig lørdag på Fyn lørdag den 20. marts 2021.

Der er plads til alle, også til dem, der måske slet ikke har prøvet at spille billard før. Og så er der jo fest bagefter, hvis man har lyst til at være med til en hyggelig aften sammen med de øvrige medlemmer af jernbanefritid.

Dato og sted
Lørdag den 20. marts 2021 kl. 10.30 – 17:00.

Vi spiller i de gode omgivelser i FKS-hallens billardlokale i Odense.

Der etableres fælles taxakørsel fra Odense station til FKS-hallen.

Deltagere
Alle ansatte i Jernbanerelaterede virksomheder kan deltage i stævnet. Hvis du ikke er medlem af Jernbanefritid, bliver du det automatisk ved tilmeldingen.
 
Det forudsættes, at man har et snit i forvejen, men har man ikke det, gennemføres en kombineret introduktions- og eventuel instruktionspulje ved stævnet, så hold jer ikke tilbage, hvis I er nogle stykker, der godt kunne tænke sig at prøve at spille billard.

Turneringen
Turneringen afvikles som en handicapturnering, hvor man inddeles i puljer alt efter eget snit. Helt nye medlemmer i introduktionsturneringen spiller alle mod alle.

Tilmelding
Tilmelding senest søndag den 1. marts 2021 til Billard@Jernbanefritid.dk.
Men meld dig gerne uforpligtigende så tidligt som muligt af hensyn til planlægning af turneringen.

Betaling
Da stævnet er en del af fællesstævnet, er det gratis at deltage. For nye medlemmer udgør indmeldelsen i Jernbanefritid deltagerbidraget, dvs. der er ingen betaling for selve stævnet…

Spisning
Der arrangeres fælles morgenmad for dem der følges i toget.
Til frokost er der mulighed for at købe smørrebrød i cafeen. Der er desuden mulighed for at købe øl og sodavand samt kaffe mv. på stedet.

Aftenfest
Der afholdes aftenfest på Kursuscenter Knudshoved fra kl. 18:45 og der vil være transport fra FKS-Hallen efter stævnet til Knudshoved. Tilmeldingen til aftenfesten sker på Jernbanefritid’s hjemmeside og der er begrænset plads, så hurtig tilmelding kunne være en god idé.
Men læs nærmere her i bladet eller på www.jernbanefritid.dk.

Man kan godt nøjes med at tilmelde sig billardstævnet. Men hvorfor ikke tage hele pakken …………….

På festligt gensyn!

Mvh
Per Nielsen
Afdelingsleder Billard
Jernbanefritid